iPhone True Tone Özelligi Nedir ? 05NİS
iPhone True Tone Özelligi Nedir ?

iPhone True Tone Özelligi Nedir ?

iPhone True Tone ozelliginden bahsetmemiz gerekirse, iPhone’unuzun ekran parlaklıgını ve renkleri buldunduğunuz ortama göre optimize etmesi diyebiliriz.

Karanlık ortamlarda goz saglıgı açısından ekran parlaklıgının otomatik ayarlanması, beyaz ısık miktarının azalması ve gece modu gibi sarı ısıgın beyazı dengelemesi gibi önlemler faydalı olacak ve calısma deneyiminizi olumlu yönde etkileyecektir.

 
 

Apple True Tone Özelligi Nasıl Acılır ?

 

True Tone ozelligini nasıl etkin hale getirebileceginizi sizlere bir kaç basit adımda anlatalım.

1- iPhone ana ekranından ayarlar a tıklayalım.

2- Ayarlarda ekran parlaklıgı bölümünü bulup tıklayalım.

3- Parlaklıgın arttırılıp azaltıldıgı alanın sag tarafında True Tone ozelligini goreceksiniz.True Tone simgesine tıklayıp aktif hale getirebilirsiniz. (Aktif hale getirdiginiz True Tone simgesi yesil renge donusecektir.

Belirttigimiz sekilde iPhone’unuzun True Tone unu aktif hale getirdikten sonra telefonunuz ortam ısıgına uyum saglayacaktır.

Bilgilendirme: Çogu zaman iPhone’larda bu ozellik aktif haldedir kapatmak isterseniz aynı sekilde yolları izleyerek bu ozelligi kapatabilirsiniz.

 
 

Apple True Tone Aktarımı Nasıl Yapılır ?

 

Ekran degisimi sonrasında True Tone ozelligi kayboluyor.Alanında uzman olmayan teknik servislerde yapılan ekran degisimlerinde ne yazık ki musteriler boyle bir sorunla karsı karsıya kalabiliyor.iPhone Servis Kadikoy olarak ekran degisiminden sonra True Tone ozelliginin de aktarımını yapıyoruz , herhangi bir degisim olmadan kullanıma devam edebiliyorsunuz. Firmamızda bulunan True Tone Ekran kodu kopyalama cihazı sayesinde yeni ekranınızı da True Tone ozelligiyle kullanabilmenize olanak sağlamış oluyoruz.

 
 

Apple True Tone Özelligi Hangi Modellerde Mevcut ?

 

Bildigimiz uzere iPhone’ların ortam parlaklıgını otomatik olarak ayarlayan bu mükemmel ozellik hayatımıza iPhone 8 ile birlikte tanıtılmıştı.Pekı True Tone hangi modellerde var ? Bunları sizlerle paylasalım : iPhone 8 – iPhone 8 Plus – iPhone XR – iPhone X – iPhone XS – iPhone XS Max – iPhone 11 – iPhone 11 Pro – iPhone 11 Pro Max

 

Sevdiklerinizle İletişimi Koparmayın...

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.