APPLE KIMLIGIMIN SIFRESINI UNUTTUM NE YAPABILIRIM 25ARA
APPLE KIMLIGIMIN SIFRESINI UNUTTUM NE YAPABILIRIM

APPLE KIMLIGIMIN SIFRESINI UNUTTUM NE YAPABILIRIM

Apple kullanıcılarının müzdarip oldugu problemlerden birisi de ICloud sorunlarıdır. Sifresini unutan IPhone kullanıcıları hesabına giris yapamazken pek çok sorunla da karsılasmaktadır. iCloud hesabı parola sıfırlama islemi oldukca kolaydır kurtarma bılgılerınızı biliyorsanız tabi.

 

ICLOUD SIFREMI UNUTTUM CÖZÜMÜ

iCloud sifrenizi yenilemek icin appleid.apple.com adresine giderek sayfanın en altında bulunan "Apple kimliginizi veya parolanızı mı unuttunuz?" linkine tıklayın. Bu adımdan sonra acılan sayfada iCloud hesabınızın baglı bulundugu mail adresinizi girerek onaylayın. Karşınıza gelecek olan ekranda kisinin iCloud uzantılı mail adresini eksiksiz girmesi gerekiyor. Burada adınızı, soyadınızı ve mail adresinizi yazın ve "devam" butonuna basın. Eger tahmininiz dogruysa karsınıza iki farklı seçenek gelecek.

 

- Parolamı sıfırla

Güvenlik sorularımı sıfırla

Buradaki ekrandan "Parolamı sıfırla" seçenegini secerek devam edin.Burada daha önce verilen mail adresine sıfırlama linkinin gönderilmesini talep edebilir ya da güvenlik sorularını cevaplayabilirsiniz. Eger mail adresi secenegini kabul ederseniz, verdiginiz mail adresine bir adet kurtarma maili gönderilecek. Buradaki linki kullanarak sifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Eger güvenlik sorularını cevaplamak isterseniz önce dogum tarihinizi yazıp onaylayın ve karsınıza gelecek 2 farklı güvenlik sorusunu yanıtlayın. Yanıtlardan sonra karsınıza yeni parola ekranı gelecek. Bu ekranı kullanarak yeni parolanızı belirleyebilirsiniz.

 

KURTARMA MAIL INIZ VE GIZLI SORULARI CEVAPLAYAMIYORSANIZ

Apple kimliginizin kurtarma mailini ve gizli sorularınızın yanıtlarını bilmiyorsanız geriye tek bir cozum kalıyor , telefonunuzu faturasıyla birlikte en yakın Apple'a götürmesi gerekmektedir.Faturanız ile birlikte giderseniz telefondaki hesabı kaldırabilirsiniz.

Sevdiklerinizle İletişimi Koparmayın...

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.